Inici / Participació i transparència / Convocatòries i reunions amb veïnat i entitats / Reunió projecte de millora Can Feliu 2015

Reunió projecte de millora Can Feliu 2015

Reunió projecte millora Can Feliu 11/12/2015

 

El passat divendres 11 de desembre la Masia Can Feliu va acollir una trobada per posar sobre la taula el projecte de millora d’aquest equipament, que respon a una subvenció de la Diputació de Barcelona, per valor de 220.000 euros. Una vintena d’entitats i veïnat van assistir a aquesta reunió per conèixer de fons el projecte i plantejar possibles futures millores .

Els treballs que contempla la subvenció posaran solució als problemes estructurals que pateix l’edifici, bàsicament esquerdes. Aquestes tasques s’estructuren en tres parts: reparació de l’edifici, actuacions a l’exterior i connexió per a vianants. Davant d’aquesta planificació, els assistents van demanar l’arranjament de l’aparcament de Can Tuset, l’aïllament acústic de la Masia i altres propostes internes relacionades amb la gestió de l’equipament.

Per part de l’Ajuntament, cal remarcar que s’aposta per recuperar el Consell gestor del Centre cívic, on hi participaven les entitats usuàries com a mecanisme de gestió de l’equipament, informació i consulta de les entitats usuàries. Consulteu l'acta de la reunió.


Acta de la reunió projecte de millora Can Feliu

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto