Inici / Treball i empresa / Buscar feina / Programes d'Ocupació

Programes d'Ocupació

Programes d'Ocupació

L'Ajuntament de Sant Quirze, mitjançant el Servei a l'Ocupació, desenvolupa diversos projectes i accions en col·laboració amb altres organismes i emmarcats en programes d'aquests.


A continuació podreu trobar més informació de cada un d'ells:


El Servei a l'Ocupació de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès té com a objectiu millorar la capacitat d'inserció laboral de tots i totes els i les ciutadanes del municipi que s'adrecin al servei amb la intenció d'aconseguir un lloc de treball, de la mateixa manera que oferir a les empreses la gestió d'ofertes de treball que es puguin generar, d'una manera ràpida i personalitzada, proporcionant persones candidates que s'adaptin a un perfil sol·licitat.

Els plans d’ocupació són programes de contractació de treballadors/es aturats/es per a la realització d’obres i serveis d’interès general i social.

A través de diferents vies de finançament cada ordre que convoca plans determina uns requisits específics per a poder optar a ser contractat/da.

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha contractat en pràctiques 3 joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya mitjançant la subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb el Fons Social Europeu i amb la col·laboració del Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

L'objectiu del Programa 30 Plus és dur a terme projectes que desenvolupin actuacions ocupacionals per afavorir la inserció laboral de les persones en situació d’atur de 30 anys i més grans (preferentment les d’entre 30 i 45), amb baix nivell de formació, i proporcionar-los, entre d’altres recursos, formació i competències necessàries per ocupar un determinat lloc de treball.

El programa té per objectiu impulsar l’ocupació del sector industrial posant l’accent en l’accés i permanència de les dones a la indústria. El programa cerca preparar-les per la transformació que la tecnologia i la sostenibilitat està incorporant als llocs de treball, sensibilitzant i aplicant mesures al teixit productiu per al canvi social a l’empresa. Per a assolir aquest objectiu es plantegen dos projectes complementaris: “Digitalitza oportunitats a la indústria” i “A la indústria, on són les dones?”.

Aquest projecte s’adreça a les persones joves d’entre 16 i 29 anys de tots els nivells formatius que actualment no estiguin estudiant ni treballant. Aquest any el projecte té com a objectiu fomentar les vocacions industrials entre la població jove del territori, contemplant diferents nivells d’especialització i formació. El projecte es divideix en diverses fases de formació+ pràctiques+ acompanyament en la recerca de feina i la inserció laboral.

 

MetallVallès i Logis son iniciatives al servei de les empreses i dels professionals del metall i la logísitica per promoure l’ocupació i la competitivitat en aquests sectors industrials. S'ofereix servei tant a empreses, assessorant-les i proporcionant perfils del sector adients a la seva oferta, com a persones que focalitzen el seu objectiu professional cap al sector del metall o la logísitca, oferint formació especialitzada, assessorament individualitzat i apropament a les ofertes del sector.

Programes que han estat dissenyats pel Servei d'Ocupació de Catalunya i van dirigits a joves menors de 30 anys que no treballen, ni estudien, ni cursen cap formació.

 

Des del Servei a l'Ocupació sóm centre col·laborador de l'ACTIC i acollim a les persones que, prèvia cita, desitgen realitzar l’examen.

Des del Servei a l'Ocupació sóm centre col•laborador en Acreditació de Competències per a l’assoliment de Certificats de Professionalitat.
Es tracta d’un procediment d'avaluació i acreditació de competències professionals adquirides mitjançant l'experiència laboral o vies no formals de formació mitjançant el qual les persones que hi participen poden aconseguir una certificació que els pot servir per arribar a obtenir un certificat de professionalitat, un títol de formació professional o totes dues coses. Nosaltres sóm centre informador i les nostres funcions són ajudar a realitzar la sol•licitud i a preparar la documentació que han d’aportar les persones participants.

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto