Inici / Coneix SQV / Sant Quirze en xifres / Piràmides poblacionals

Piràmides poblacionals

Piràmides poblacionals

Les piràmides poblacionals representen l’estructura de la població, bàsicament per sexe i edat.

Aquestes estan dividides per any d'edat, agrupades quinquennalment o bé per variables múltiples, tal com s'específica tot seguit.

Normalment es denominen piràmides per la representació gràfica de les seves dades de caràcter estadístic, les quals poden permetre percebre diversos fenòmens demogràfics, tals com l'envelliment de la població, l'equilibri o el desequilibri entre edats i sexes.


Piràmides per cada any d'edat

Les piràmides poblacionals d'any per any d'edat es refereixen a les estadístiques bàsiques per sexe i edat, d'acord amb la informació que consta a la base de dades del Padró Municipal d'Habitants de Sant Quirze del Vallès.

Piràmides d'edat quinquennals

Les piràmides de població quinquennals (agrupades cada cinc anys d'edat), tracten les estadístiques bàsiques per sexe i edat a partir del 1996 i fins a l'actualitat, d'acord amb la informació que consta a la base padronal santquirzetenca.

Aquestes es presenten pel conjunt del municipi i també distribuïdes per seccions censals (barris).

Piràmides amb variables múltiples

Les piràmides de població amb variables múltiples, ja siguin quinquennals (cada cinc anys) o d'any per any, són estadístiques que a més del sexe i l'edat poden combinar-se amb d'altres tipus de variables, com en el cas del nivell d'estudis, la nacionalitat... Si voleu obtenir-ne alguna estadística podeu contactar amb el Servei d'Estadística de l'Ajuntament.

Servei municipal

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto