Inici / Treball i empresa / Buscar feina / Programes d'Ocupació / Plans d'ocupació

Plans d'ocupació

Plans d'Ocupació

Els plans d’ocupació són programes de contractació de treballadors/es aturats/des per a la realització d’obres i serveis d’interès general i social. A través de diferents vies de finançament cada ordre que convoca plans determina uns requisits específics per a poder contractar.

Actualment a l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès hi ha actius els següents:

Programa Treball i Formació per a persones aturades no perceptores 2016

 

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb el Programa Treball i Formació PANP pretén afavorir la inserció laboral i millorar l'ocupabilitat de les persones aturades, prioritàriament a les persones de 45 anys o més, que hagin exhaurit la prestació per desocupació i/o subsidi.

 

En aquesta convocatòria l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès no ha pogut presentar-se de forma independent i per aquest motiu, per tal de poder-nos beneficiar del projecte, des del passat 30 de gener de 2017, el Consell Comarcal ha contractat a 4 persones que treballen integrament al municipi realitzant

tasques de caràcter públic i interès social, durant 6 mesos a jornada completa. Aquestes contractacions han sigut possibles gràcies a una subvenció atorgada pel Servei a l'Ocupació de Catalunya de la Generalitat i finançada pel Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social i confinançada pel Fons Social Europeu.

 

Durant el període del contracte les persones seleccionades realitzaran una acció formativa vinculada amb un certificat de professionalitat i relacionada amb les tasques que estan desenvolupant.

 

Durant aquests sis mesos, dues persones donaran suport a la brigada municipal i les altres dues treballaran com a auxiliars administratius/ves en diversos departaments realitzant tasques de recepció, atenció presencial i telefònica, introducció de dades, digitalització, actualització continguts, actualització de bases de dades i altres tasques de suport administratiu.

 

Programa Treball i Formació per a persones aturades beneficiàries de la renda mínima d'inserció 

 

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb el Programa Treball i Formació RMI pretén afavorir la inserció laboral i millorar l'ocupabilitat de les persones aturades beneficiàries de la renda mínima d'inserció  i intervenir per tal de millorar les seves condicions personals, socials, familiars i d'ocupabilitat.

 

En aquesta convocatòria l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès no ha pogut presentar-se de forma independent i per aquest motiu, per tal de poder-nos beneficiar del projecte, des del passat 30 de gener de 2017, el Consell Comarcal ha contractat a 1 persona que treballa integrament al municipi realitzant tasques de caràcter públic i interès social, durant 6 mesos a jornada completa. Aquesta contractació ha sigut possible gràcies a la subvenció atorgada pel Servei a l'Ocupació de Catalunya de la Generalitat i finançada pel Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social i confinançada pel Fons Social Europeu.

 

Durant el període del contracte la persona seleccionada realitzarà una acció formativa vinculada amb un certificat de professionalitat i relacionada amb les tasques que estar desenvolupant.

 

Durant aquests sis mesos, la persona contractada realitzarà tasques amb la brigada municipal.

 


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto