Inici / Participació i transparència / Entitats

Entitats

Entitats

Imatge representativa de les Entitats Municipals

Les entitats i associacions són una peça clau  per a la vida d’una ciutat. Amb la seva tasca participen directament en els diferents àmbits de l’activitat social local representant els interessos de la ciutadania i desenvolupant una funció essencial en  els diferents àmbits d’actuació com l’esport, la cooperació, l’educació o la sanitat.

 

Des d'aquesta secció el Servei de Participació Ciutadana de l'Ajuntament vol adreçar-se a totes les entitats del municipi per oferir-los un espai en el qual puguin trobar tota la informació i serveis municipals relacionats amb el sector associatiu així com altres recursos d'interés per a les entitats.


Imatge representativa del Registre d'Entitats
Registre Municipal d'Entitats

El Registre Municipal d’Entitats és el cens municipal de les entitats i associacions de Sant Quirze del Vallès. La inscripció al registre permet accedir a diferents ajuts i serveis de l'Ajuntament.

Imatge representativa del Directori d'Entitats

En aquest directori trobareu un índex de totes les entitats sense ànim de lucre de Sant Quirze del Vallès. Podeu consultar el llistat amb les adreces i telèfons socials de cada entitat així com un enllaç amb la seva plana web i/o correu electrònic.

Imatge representativa de la pàgina amb Recursos per a Entitats
Recursos i serveis municipals adreçats a les entitats

Posem a disposició de les entitats i associacions del municipi un programa d'actuació municipal amb l'objectiu de fomentar, promocionar i donar suport al teixit associatiu.

Ajuts i subvencions

Tenen com a objectiu la disposició gratuïta d'ajuts de fons públicsc que l'Ajuntament atorga a entitats per fomentar les seves activitats.

Llistat de webs d'interès

En aquesta secció trobareu un Llistat de webs d'interès en matèria d'associacionisme.

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto