Inici / Treball - Comerç - Empresa / Finestreta Única Empresarial / Servei de Mercats Ambulants

Servei de Mercats Ambulants

Servei de Mercats Ambulants

Els mercats ambulants són elements claus per a la dinamització comercial del municipi i generen un estímul i vitalitat a Sant Quirze, a la vegada que ofereixen tot tipus de productes i serveis a la ciutadania.

Sant Quirze del Vallès compta amb quatre mercats ambulants que ofereixen una gran varietat de productes de venda a preus competitius.

 

  • MERCAT AMBULANT CAN TORRAS: mercat ubicat al polígon industrial de Can Torras, 170 marxants ofereixen servei tots els diumenges de l'any de les 9h a les 14h. Ubicació google maps.

 

  • MERCAT AMBULANT DE LES FONTS: mercat ambulant del Barri de les Fonts (al passeig del ferrocarril) on 60 marxants ofereixen tots els diumenges de l'any un ampli ventall d'oferta comercial en un dels eixos principals del barri. 

 

  • MERCAT AMBULANT CASC ANTIC: Els dimecres, de 9h  a 14h, al bell mig del poble, un petit mercat ofereix els productes més tradicionals i bàsics.

 

  • MERCAT ECOLÒGIC DEL VALLÈS: I per últim, un mercat que trobarem a la Rambla Lluís Companys el primer dissabte de mes de 9h a 14h, el mercat ecològic del vallès.

 


 


 


 


Servei relacionat:

Ens podeu trobar a:

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto