Inici / Viure a Sant Quirze / Solidaritat i cooperació / Pla municipal de Sensibilització / Projectes d’ajuda al desenvolupament

Projectes d’ajuda al desenvolupament

Ajuts a projectes de cooperació al desenvolupament

L’objecte d’aquestes bases és definir el conjunt de condicions i el procediment a seguir per a la sol•licitud, l’admissió i avaluació, la concessió, el pagament, el seguiment i la justificació de les subvencions que atorgui l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès per a projectes de cooperació al desenvolupament i per campanyes de sensibilització promoguts per ONG i entitats solidàries de la Mesa de Solidaritat i Cooperació.

Poden sol•licitar les subvencions previstes en aquestes bases les entitats que formin part de la Mesa de Solidaritat i Cooperació.
 

 Període d’inscripció:
El període per la presentació de les sol•licituds s’iniciarà el dia 1 de març i finalitzarà el 31 del mateix mes.
 

 Forma de sol.licitud:
Les entitats podran sol•licitar subvenció, mitjançant la presentació del formulari oficial de sol•licitud, junt amb l’annex 1A i 1B, emplenats i signats pel representant legal de l’associació. La sol•licitud s’adreçarà a la Regidoria de Solidaritat i Cooperació de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i es lliurarà a:
- OAC Plaça de la Vila, 1: de dilluns a dijous de 8.30 a 20 h i divendres de 8.30 a 15h i el primer dissabte de mes de 9 a 14 h (en el cas que aquest últim sigui festiu s’obrirà el dissabte següent laborable).
- OAC Centre Cívic Torre Julià: dimecres de 17 a 20 h o divendres de 9 a 14 h
plaça de la Vila, núm. 1, planta baixa, de 09.00 h a 20.00 hores i dins del termini establert. En cap cas s’admetran sol•licituds fora de termini.
 

Així mateix, del dia 1 al 31 de març, les entitats que formen part de la Mesa de Solidaritat i Cooperació, també poden sol·licitar subvenció per la realització d'activitats de sensibilització. Per a més informació, es pot consultar l'article 10 de les Bases.

 Les Bases de la convocatòria, així com el model de sol·licitud i els formularis annexos es poden trobar a l'apartat de Tràmits de la pàgina web.
 


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto