Inici / Treball - Comerç - Empresa / Finestreta Única Empresarial / Empreses i Polígons / Els Polígons Industrials

Els Polígons Industrials

Els Polígons Industrials

Sant Quirze compta amb 5 polígons industrials que aporten una àmplia activitat industrial i amb empreses líders en diferents sectors d’activitat.

Sant Quirze del Vallès compta amb cinc polígons industrials: Can Casablanques, Can Feu, Can Torras-Can Llobet, Can Canals i Can Corbera (1.513.579 m2) amb connexions directes de les principals autopistes i autovies que garanteixen la mobilitat.

 

En total allotgen unes 400 empreses, la majoria són pimes i micropimes amb una antiguitat mitjana de 18 anys (instal·lades entre el 1970 i el 2014) i amb activitat industrial, serveis i comerços.

 

CAN CASABLANQUES: polígon de 38 Ha amb 112 parcel·les per activitats industrials, terciàries i mixtes. El 65% de l’activitat és industrial, la resta respon a necessitats de logística, serveis i comerç a l’engròs.

 

CAN FEU: es tracta del polígon més centralitzat al municipi, amb 24ha i 37 parcel·les per activitats industrials, amb accés directe a la C-58 i la N-150. Amb activitat molt variada relacionada amb indústria tèxtil, confecció i calçat en un 40%, la resta d’activitats vinculades a altres indústries: paper, arts gràfiques i química.

 

CAN TORRAS - CAN LLOBET: amb 35Ha i 85 parcel·les d’activitat, on gairebé el 60% de l’activitat és indústrial.

 

CAN CANALS: Polígon que compta amb 48Ha i 105 parcel·les d’activitat repartides en un 73%  d’indústria i la resta en serveis i comerç a l’engròs.

 

CAN CORBERA: Es tracta d’un petit polígon de 6Ha i amb 4 parcel·les d’activitat industrial i comerç a l’engròs principalment.

 

Als darrers anys s'han realitzat estudis i plans de mobilitat dels polígons industrials de Sant Quirze:

 

  • Can Casablanques
  • Can Canals
  • Can Feu
  • Can Torres – Can Llobet

 


Portal Polígons Consell Comarcal Vallès Occidental
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto