Inici / Treball - Comerç - Empresa / Finestreta Única Empresarial / Empreses i Polígons / Ajuts i bonificacions per les empreses

Ajuts i bonificacions per les empreses

Itineraris de foment de d’innovació tecnològica per a PIMES


Des de l’Ajuntament de Sant Quirze, en col·laboració amb els ajuntaments de Barberà i Sabadell, volem facilitar a les petites empreses l’accés a la innovació de micro i petites empreses amb dinàmiques de treball en petit format i de manera molt personalitzada.


Us oferim un assessorament individual, confidencial i gratuït de 6 hores del qual en sortireu amb un full de ruta marcat per experts amb col·laboració del Parc de recerca de la UAB i d’Eurecat.


En cas d'estar interessats contacteu amb nosaltres a empresa@santquirzevalles.cat
 

Ajuts per l’execució de projectes de prevenció de residus i foment de l’economia circular

 

L'Agència de residus de Catalunya ha publicat dues noves convocatòries d'ajuts econòmics per a projectes de prevenció de residus i de foment de l’economia circular:

 

  • La convocatòria TES/1274/2016, destinada a empreses i agrupacions d’empreses que realitzin projectes de prevenció, de preparació per la reutilització i de reciclatge de residus industrials; o bé projectes de recerca industrial i desenvolupament experimental aplicats a aquest àmbit. Té un pressupost global d’1,02 M€.
  • La convocatòria TES/1275/2016, destinada a empreses, agrupacions d’empreses i associacions d’empreses que realitzin altres projectes d’economia circular. Té un pressupost global de 350.000 euros, en temàtiques relacionades amb la implementació en el mercat de nous productes o serveis (ecodisseny, reutilització de productes i simbiosi industrial) o elaboració d’Estudis d’obtenció i testatge de prototips o projectes demostratius de nous productes o serveis (Ecodisseny, reutilització, remanufactura, noves aplicacions de materials reciclats...).

 

Des de l'Ajuntament de Sant Quirze col·laborem en un projecte d'Economia Circular anomenat Simbiosi Industrial, us convidem a comptar amb nosaltres per qualsevol dubte o projecte que necessiteu tirar endavant.


Si voleu més informació o us interessa participar en qualsevol dels projectes adreceu-vos a nosaltres mitjançant el correu empresa@santquirzevalles.cat o bé al 937216800 ext.4109

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto