19/02/2020

Primera reunió de la Mesa del Procés Participatiu de Les Fonts

La sessió, celebrada al centre cívic de Torre Julià, acorda redactar un reglament, el règim de reunions i la composició

 El passat 13 de febrer va tenir lloc la primera reunió de la Mesa del Procés Participatiu de Les Fonts, després que el Ple de gener aprovés la seva creació. En aquesta primera sessió hi van participar la vintena d’agents que en formaran part: representants d’entitats, associacions i col·lectius que tenen el seu àmbit d’actuació a Les Fonts de Sant Quirze del Vallès i que han mostrat el seu interès a formar part de la Mesa. També van participar-hi representants polítics: l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, i altres regidors i regidores de l’Ajuntament; així com personal tècnic de l’Ajuntament. 


La Mesa, celebrada al centre cívic de Torre Julià, va servir per posar sobre la taula les diferents posicions, davant l'inici de l'estudi previ de l'impacte que suposaria el procés de segregació del barri de Les Fonts de Sant Quirze i posterior consulta a la ciutadania . En aquest sentit, es va acordar redactar el Reglament de funcionament d’aquest òrgan participatiu, on es descriguin els objectius, finalitats, règim de reunions i composició.
Finalment, es va establir la data de la propera sessió: el 12 de març a les 20 hores, també al centre cívic de Torre Julià.
 

Més informació

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto