Inici /

Alta d'una entitat al Registre Municipal d'Entitats i Associacions Ciutadanes de Sant Quirze del Vallès

DescripcióInscripció d'una entitat al Registre Municipal d'Entitats i Associacions Ciutadanes de Sant Quirze del Vallès.


Qui ho pot demanar?Associacions civils que tinguin per objecte la defensa, el foment o la millora dels interessos generals o sectorials dels ciutadans i ciutadanes de Sant Quirze del Vallès.


Documents que cal aportar  • Estatuts de l'entitat (còpia)
  • Certificat d'inscripció en el Registre General d'Associacions del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya o de qualsevol altre registre públic que tingui funcions similars
  • Còpia compulsada de la sol·licitud al Registre General d'Associacions del Departament de Justícia o de qualsevol altre registre públic que tingui funcions similars en el cas d'associacions que estiguin tramitant la inscripció al Registre General d'Associacions del Departament de Justícia o de qualsevol altre registre públic.
  • Sol·licitud (ha d'anar signada per tots els càrrecs directius)
  • Certificat del secretari de l'entitat, amb el vistiplau del president, reconeixent la delegació i seu social al municipi així com el nomenament dels delegats representants en el cas que es vulgui registrar la delegació d'una entitat
  • Número d'identificació fiscal - NIF de l'entitat (còpia)
  • Les dades relatives al fitxer d'entitats (full modelitzat)

 On es demana (Presencial)
Oficina d'Atenció Ciutadana


Oficina Ajuntament

Plaça de la Vila, 1 (08192)
Dilluns a dijous de 8:30 a 19h, divendres de 8:30 a 14h
Telèfon: 937216800


Oficina Torre Julià de les Fonts

C/ de Josep Mitats, 10 (08194)
Dimecres de 16.45 a 20h i divendres de 8.45 a 14h
Telèfon: 937840136


Consulteu els horaris especials de Setmana Santa, estiu i Nadal


 


Servei gestorParticipació i Processos participatius


Termini per resoldre i notificar15 dies


Sentit del silenci administratiuNegatiu


Cost 


ObservacionsPer a registrar la delegació d'una entitat és necessari que aquesta tingui algun delegat representant de l'entitat i seu social a Sant Quirze del Vallès.


Es resoldrà en igual termini i amb caràcter provisional la inscripció d'aquelles entitats que havent sol·licitat la inscripció al Registre d'Associacions del Departament de Justícia no tinguin formalitzada encara la inscripció. Aquestes entitats tindran l'estatus d'entitats registrades provisionalment mentre no es resolgui l'expedient definitivament. Gaudiran dels ajuts en infraestructures i equipaments municipals, però fins que no estiguin registrades definitivament no podran optar a les convocatòries de subvencions ni participar en els òrgans i mecanismes de participació formalitzats.


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto